Kgfb

A gépjármű „veszélyes üzem” és a balesetekben az utasok és a gépjárművek is komolyan megsérülhetnek. A gépjármű üzembentartója (tulajdonosa) által mások vagyonában okozott károkra és személyi sérülések esetére nyújt fedezetet a kötelezô gépjármű-felelôsségbiztosítás, röviden: KGFB. 

Amikor autót vásárol, mihamarabb keresse fel irodánkat személyesen vagy telefonon és kösse meg kötelező gépjármű felelösség biztosítást, hiszen a biztosítás kötelezettsége is ettől az időpnttól kezdődik.

Munkatársaink 12 biztosító társaság közül segítenek kiválasztani az Ön számára legkedvezőbbet.

 

 

Fontos tudni:

■ Az üzembentartó köteles gondoskodni arról, hogy a biztosítás díját határidôben megfizesse. Ez a kötelezettség akkor is fennáll, ha a biztosító nem küldött idôben csekket. 

■ Ha a felmondás nem volt szabályos, az újonnan vá- lasztott biztosítóval kötött szerzôdés sem lesz érvé- nyes, tehát a korábbi biztosítónál hatályban marad a szerzôdés.

■ Új KGFB-szerzôdés kötésekor, ha nem nyilatkozik kártörténeti besorolásáról, a biztosító ennek hiányában A00 osztályba sorolja a szerzôdést, így eleshet a bonus kedvezményektôl. 

■ A KGFB-szerzôdô jelentôs díjkedvezményt kaphat például, ha több biztosítási szerzôdést is köt, több gyermeket nevel vagy például meghatározott szakmákban (pl. közszférában) dolgozik. 

 
Mobil: +3630/545-71-35      
email:kzsmobilcar@gmail.com

             

                                                                                         

   

 

 

 

 

Partnereink

 

  https://www.unoglass.hu/

 https://sutipark.hu/

 https://www.unixauto.hu/

 https://molnarautohaz.hu/

 https://www.tan-dem.hu/

 

 

 

 

 

 

KZS Mobil Car Kft.

Bakay Nándor utca 29.
Szeged
6724
(UNIX mellett)Nyitvatartás:
Hétfőtől-Péntekig
7.30-16-ig
Ügyfélszolgálat:
0662/428-488
0630/545-71-35kzsmobilcar@gmail.com