Kgfb

A gépjármű „veszélyes üzem” és a balesetekben az utasok és a gépjárművek is komolyan megsérülhetnek. A gépjármű üzembentartója (tulajdonosa) által mások vagyonában okozott károkra és személyi sérülések esetére nyújt fedezetet a kötelezô gépjármű-felelôsségbiztosítás, röviden: KGFB. 

Amikor autót vásárol, azonnal keresse fel irodánkat személyesen vagy telefonon és kösse meg a kötelezô gépjármû-felelôsségbiztosítást, hiszen a biztosítási kötelezettsége is ettôl az idôponttól kezdôdik. Munkatársain 24 biztósító közül segítenek kiválasztani Önnek a legoptimálisabbat.

 

Fontos tudni:

■ Az üzembentartó köteles gondoskodni arról, hogy a biztosítás díját határidôben megfizesse. Ez a kötelezettség akkor is fennáll, ha a biztosító nem küldött idôben csekket. 

■ Ha a felmondás nem volt szabályos, az újonnan vá- lasztott biztosítóval kötött szerzôdés sem lesz érvé- nyes, tehát a korábbi biztosítónál hatályban marad a szerzôdés.

■ Új KGFB-szerzôdés kötésekor, ha nem nyilatkozik kártörténeti besorolásáról, a biztosító ennek hiányában A00 osztályba sorolja a szerzôdést, így eleshet a bonus kedvezményektôl. 

■ A KGFB-szerzôdô jelentôs díjkedvezményt kaphat például, ha több biztosítási szerzôdést is köt, több gyermeket nevel vagy például meghatározott szakmákban (pl. közszférában) dolgozik. 

 
Mobil: +3630/545-71-35      
email:kzsmobilcar@gmail.com

                                          

                         

                                              

 

 

 

Személyesen is szívesen látunk minden kedves érdeklődőt.

Térjen be hozzánk, és vendégünk egy finom kávéra!

 

KZS Mobil Car Kft.

Bakay Nándor utca 29.
Szeged
6724


Nyitvatartás:

Hétfő
8-16 óráig
Keddtől-péntekig
8-17 óráig

Ügyfélszolgálat:
0662/428-488
0630/54-57-135

Facebook:
www.facebook.com/pages/KZS-Mobil-Car-Kft/646962548713071?ref=aymt_homepage_panel

Instagram:
www.instagram.com/kzsmobil
kzsmobilcar@gmail.com