Karosszéria javítás, alvázvédelem, kezdődő rozsdásodás,korrózió javítás

 

Alvázvédelem

A munkafolyamat megkezdése előtt a korrodált részeket érdemes kijavítani. A kisebb rohadást azonnal tudjuk javítani. Szükség esetén a rozsdás részeket drótkoronggal fémtisztára csiszoljuk, majd alapozó festékkel bevonjuk az alvázvédő felszórása előtt. 

A kerékjárati dobok leszerelése, egyes típusoknál a pótkerék és a tank is kiszerelésre kerül. A zsírtalanító tisztítás után történik a rozsda eltávolítása. Gépkocsi megszáradása után (mely téli időszakban is biztosított) következik az alvázvédelem. Az alvázvédelem elkészülte után a kerékjárati dobok, kerekek visszaszerelése zárja a munkafolyamatot. Ez a kezelés az évenkénti ellenőrzés mellett kb. 5-6 évre biztosítja a gépkocsi korrózióvédelmét. Természetesen a sérülések, javítások, elemcserék utáni kezelése ajánlott!

A rozsdásodás sajnos nem visszafordítható folyamat így semmilyen rozsda passziváló nem hozza helyre a rohadást, az CSAK felületi rozsdára jó. A mai autók önhordó karosszériával készülnek tehát a karosszéria teherviselő elem is egyben. A rozsdás alváz sokkal kevésbé merev , és gyengébb az ütközéskor is!

 

Mobil: +36 30/703-16-55     
email:service.kzsmobilcar@gmail.com

 

 

Partnereink

 

  https://www.unoglass.hu/

 https://sutipark.hu/

 https://www.unixauto.hu/

 https://molnarautohaz.hu/

 https://www.tan-dem.hu/

 

 

 

 

 

 

KZS Mobil Car Kft.

Bakay Nándor utca 29.
Szeged
6724
(UNIX mellett)Nyitvatartás:
Hétfőtől-Péntekig
7.30-16-ig
Ügyfélszolgálat:
0662/428-488
0630/545-71-35kzsmobilcar@gmail.com