NKH ügyintézés

A járművek műszaki vizsgálatát az első forgalomba helyezés előttkell elvégezni a Nemzeti Közlekedési Hatóság (a továbbiakban: NKH) regionális igazgatóságánál.

Honosításról abban az esetben beszélünk, amikor a külföldről vásárolt autónak/motortnak van érvényes műszakija. Ebben az esetben a vizsgaállomáson honosítják az autót/motort.

Egyedi forgalomba helyezésről beszélünk, amikor az autó/motor nem rendelkezik műszaki vizsgával. Ebben az esetben egyedi forgalomba helyezés valamint műszaki vizsga is szükséges.

A KZS Mobil Car Kft. elintézi Önnek a külföldről behozott használt és új motorkerékpárok, autók egyedi forgalomba helyezését,  honosítását műszaki vizsgáztatását rövid határidővel.

A következő módon történik a honosítás és rendszámozás:

1. lépés: e-mail-ben a kzsmobicar@gmail.com címre elküldi nekünk a külföldi okmányok és adásvételik, esetleg számla jó minőségű scannelt példányait és az Ön elérhetőségeit.

2. lépés: Mi küldünk Önnek egy árajánlatot, hogy mekkora az az összeg, amennyiből megoldható magyarországi honosítás, rendszámozás.Ez tartalmazni fogja a felmerülő összes költséget.

3. lépés: Amennyiben megfelel az ajánlat, ezt jelzi felénk és elkezdődhet a forgalomba helyezés vagy a honosítás és  rendszámoztatás.

4. lépés: A megbeszéltek alapján vagy Ön elhozza, vagy a KZS Mobil Car Kft.szállítójárművével megérkezik a jármű telephelyünkre.

5. lépés: Eredeti papírok és a jármű átvétele, majd a meghatalmazások kitöltése után már csak a mi feladatunk következik, aminek az időtartama az átvételtől számított kb. 2-3 munkanap. / átvizsgálás, honosítás vagy egyedi forgalomba helyezés, vizsgáztatás, esetleges eredetiségvizsgálat, regisztrációs adó befizetés, VPID szám kiváltása, biztosítás kötés,okmányirodai ügyintézése.

6. lépés: A járműre felkerül a végleges (MAGYAR) rendszám. 

7. lépés: Értesítjük, hogy a jármű rendszámozása elkészült.

 

Mobil: +3630/5457135    
email:kzsmobilcar@gmail.com

 

    

 
 

 

 

 

Partnereink

 

  https://www.unoglass.hu/

 https://sutipark.hu/

 https://www.unixauto.hu/

 https://molnarautohaz.hu/

 https://www.tan-dem.hu/

 

 

 

 

 

 

KZS Mobil Car Kft.

Bakay Nándor utca 29.
Szeged
6724
(UNIX mellett)Nyitvatartás:
Hétfőtől-Péntekig
7.30-16-ig
Ügyfélszolgálat:
0662/428-488
0630/545-71-35kzsmobilcar@gmail.com