Okmányiroda

 


Ügyfeleinket igyekszünk a lehető legszélesebb körben kiszolgálni, hogy elégedetten vegyék igénybe szolgáltatásunkat. Aki már íratta át saját autóját, tudja, hogy mennyi váratlan esemény, hiányosság lassíthatja az ügyintézést. Munkatársainkkal a mindennapos tapasztalatunknak és szakértelmünknek  köszönhetően ezeket a nehézségeket áthidaljuk, megoldjuk és az átíratási procedúrát is átvállaljuk Ön helyett rövid határidővel! Ez idő alatt az általunk kiállított hivatalos igazolással Ön közlekedhet a gépjárművével! Mindennemű jármű átírását és mindennemű okmányirodai ügyintézését vállaljuk!


Gépjármű-ügyintézéssel kapcsolatos tudnivalók

Tulajdonjog változása

- Átírási  kötelezettség az adásvétel dátumától számítva 15 napon belül a vevő terheli. Az eladó az adás-vétel tényét 5 napon belül köteles teljesíteni

- Külföldi vevő esetén az adásvételi szerződésbe célszerű belefoglalni, hogy a vevő belföldi használatra vagy külföldre szállításra vásárolja a járművet, mert ez utóbbinál az eladónak ki kell vonni a Magyarországi forgalomból,a rendszámot és okmányokat le kell adni az okmányirodán.

- A vevő, az eladó és a tanúk személyéről, személyi okmányok bemutatásával kell meggyőződni.

- Magánszemélyek bontásra nem vásárolhatnak, bontásra szánt járművet csak az EU-s bontókba lehet leadni. Az itt kiállított okmányokkal lehet a járművet a forgalomból végleg kivonni. Fentiek betartása az eladó érdeke, mert valamennyi fizetési kötelezettség a nyilvántartásban szereplő tulajdonost terheli!

 

Mobil: +3630/8489263       
email:kzsmobilcar@gmail.com


 

 

 

 

 

 

KZS Mobil Car Kft.

Bakay Nándor utca 29.
Szeged
6724
(UNIX mellett)Nyitvatartás:
Hétfőtől-Péntekig
8-16-ig

Ügyfélszolgálat:
0662/428-488
0630/54-57-135

Facebook:
www.facebook.com/pages/KZS-Mobil-Car-Kft/646962548713071?ref=aymt_homepage_panel

Instagram:
www.instagram.com/kzsmobil
kzsmobilcar@gmail.com